GYIK

Neon tábla tervezéssel kapcsolatos kérdések

Milyen színekből választhatok?
Tervezőnkben 10 féle színt találsz, gondosan a legjobban működő neon színeket válogattuk ki. Ezek a színek között vannak olyanok, amik kikapcsolva fehérek, valamint olyanok is, amelyek kikapcsolva is tartják az adott színt a színezett szilikon bevonat miatt. Amennyiben olyan színt keresel, ami nincs a színpalettánkon, keress minket bátran, megpróbálunk erre is megoldást találni.
Milyen betűtípust választhatok?
20 féle betűtípus közül lehet választani, ami alapvetően 2 csoportra osztható: szimpla és dupla vonalvezetésű betű. A dupla betűknél a tervezőben is látható, hogy az ár magasabb, ez a felhasznált anyag mennyiségéből ered. Amennyiben szeretnél saját betűtípust használni , vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy teljesen személyre szabhassuk a táblád.
Mit csináljak, ha olyan egyedi táblát szeretnék, amit nem tudok megvalósítani a tervezőben?
Amennyiben nem tudod megvalósítani a tervezőnkben amit szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen megtervezzük és megvalósítjuk bármilyen egyedi ötleted.

DEKOR KLUB/ LED NEON táblákkal kapcsolatos gyakori kérdések

A tábláitok elemmel, vagy 220 V áramforrással működnek?
A Dekor Klub termékek konnektor csatlakozással működnek. A lámpában ártalmatlan 12V feszültség van, 1,5 m hosszú átlátszó kábel lóg ki belőle, ez egy fekete adapterbe csatlakozik, amelyből további 1,5 m fekete kábel vezet a konnektorba.
Távirányítóval vezérelhetőek a táblák, vagy gombbal?
A táblákhoz távirányítású dimmer rendelhető +8000 Ft-ért, a távirányítón nem csak fényerőt lehet állítani, hanem különböző programokat is indíthatsz.
Hogyan tudom lelógatni, vagy falra szerelni a táblámat?
Tábláink a méretükhöz képest viszonylag könnyűek, minden táblán előfúrjuk a rögzítőpontokat, így könnyedén installálhatóak. Amennyiben lógatni szeretnéd a damilt ajánljuk, falra szerelés esetében pedig ingyenes biztosítunk neked rögzítőelemeket.
Amennyiben szerelésre is igényt tartasz, keress minket, hogy egyeztessünk a szerelés feltételeiről.
Álló táblát is tudok rendelni?

Természetesen, két féle álló tábla megoldásunk van:

  • talpas plexi hátlap
  • álló plexi dobozban

Ezeket egyrészt a tervezőben is ki tudod választani, vagy egyedi igény esetén kérünk jelezd számunkra e-mailben, vagy telefonon.

Milyen tábla hátlap opciók vannak?

Alapvetően átlátszó és opcionálisan színes Plexi táblákat használunk. Igény esetén egyéb anyagokat is tudunk hátlapként használni, pl. fa, kő vagy UV nyomtatott hátlap komplex logok kivitelezéséhez.

A hátlap alakját tekintve 3 féle opciót kínálunk:

  • a grafika formáját lekövető
  • a betűk formáját közvetleül követő
  • négyzet, vagy téglalap alakú hátlap

Ezeket igény szerint ki tudod választani a rendelésednél.

Miért van néhány apró átlátszó ragasztónyom a táblámon?

A Dekor Klub táblák mindegyike kézzel készül, ezért ritka esetekben előfordulhat, hogy a minta mentén 1-1 apró átlátszó ragasztó nyom található. Ezek a nyomok egy felszerelt tábla esetében abszolút nem láthatóak.

Tudtok segíteni olyan tábla kivitelezésében, ahol a design csak részben neon?

Természetesen, ha komplexebb igényed van, mint például egy részletgazdag logo kombinálása neonnal , nálunk jó helyen jársz. UV nyomtatott hátlappal kombinálva bármilyen igényt ki tudunk elégíteni.

A led neon valóban kevésbé káros a környezetre, mint a tradicionális neon?

Igen a led neon környezetbarát, mivel 10X kevesebb  energiát használ, mint tradicionális társa, valamint gyártásánál nem használnak mérgező gázokat, időtállóságban pedig 50.000 óra működésre vannak tervezve, ameddig a tradicionális neonok kb. 10.000 órára.

Gyártással kapcsolatos gyakori kérdések

Hogyan készülnek a led neon táblák?

A Dekor Klub neon táblák kézzel készült, egyedi termékek. A két alapvető eleme a flexibilis szilikon led neon szalag és a plexi hátlap.

Hol készülnek a táblák?

Tábláinkat Magyarországon készítjük, budapesti telephelyünkön.

Mihez van rögzítve a neon?

A feliratok, logok alapértelmezetten átlátszó plexi hátlaphoz vannak rögzítve. A hátlap formáját tekintve többféle opciót kínálunk: formára vágott, betűk formáját közvetlenül követő, és négyszög alakú hátlapot. Igény esetén egyéb hátlapokra is szerelünk, például színes plexi , fa,  vagy UV nyomtatott hátlap.

Fizetési és szállítási információk

Mik az általános fizetési feltételek?

A szerkesztőben szerkesztett egyedi táblák, valamint a webshopban vásárolt termékek is az oldalunkon keresztül  megvásárolhatók. Egyedi termékeknél csak előre fizetés lehetséges, Paypal, Barion és bankkártyás fizetéssel. Ez esetben kapsz egy számlát miután elfogadtad a designt , amit ezután a fent említett fizetési módok bármelyikével tudsz fizetni. Miután a fizetés teljesül, kezdődik a terméked gyártása.

Szállítási költség

Budapesten belül minden táblát fix 3000 HUF-ért kiszállítunk. Vidéki szállítások táblamérettől és súlytól függően egyedi megállapodás tárgyát képezik.

Miért 3-4 hét a standard szállítási idő?

Kézzel készült termék lévén indokolt a 3-4 hetes biztonsági határidő, viszont általában maximum 2-3 héten belül megkapod a megrendelt terméket. Amennyiben rövidebb határidővel szeretnéd megrendelni a táblát, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot és megpróbálunk megoldást találni az igényedre.

Garanciával kapcsolatos kérdések

Milyen feltételei vannak a termék visszaküldésének?
A Dekor Klub visszaküldés és visszatérítést csak a hibás termékekre tud ajánlani, mivel teljesen egyedi termékeket gyártunk.

Ez esetben természetesen a legrugalmasabb módon javítjuk , cseréljük a megrendelt terméket, vagy visszatérítjük az árát. Amennyiben ilyet tapasztalsz, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, minden ilyen esetet egyénileg vizsgálunk ki.

Mi a visszaküldés menete?

Kérjük az hello@dekorklub.hu email címre írd meg a problémát minél részletesebben, képekkel , videoval dokumentálva. Kérjük minden esetben képet és videot is küldj , hogy tudjunk reflektálni a problémára. Rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, a lehető legjobb megoldást kínálva.

Amennyiben megállapodtunk a visszaküldésről, kérjük juttasd vissza nekünk a hibás terméket megfelelő csomagolásban. A visszaküldési határidő 14 nap a termék átvételétől számítva.

Miután visszakaptuk a terméket, a megállapított cserével vagy visszafizetéssel kapcsolatos feltételeket rövid időn belül teljesítjük.

Mik a garanciális feltételek?
Beltéri Dekor Klub termékekre 24 hónap garanciát vállalunk, amely az elektronikai komponensekre is vonatkozik rendeltetésszerű használat mellett. A kültéri termékekre 12 hónap garanciát vállalunk a fent említett feltételek mellett. Az installáció vagy hordozás során keletkezett károkért nem áll módunkban garanciát vállalni.

Bármilyen egyéb kérdésben kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot.